Mijn eerste blog-post

couch-cozy-daylight

Als interieur-stylist en architect lijkt het me leuk mijn uitgebreide interieurkennis te kunnen delen met jullie, geïnteresseerde lezers. Ik wil jullie helpen met het up-to-date houden van jullie interieur, de juiste interieurkeuzes te maken, en zelf gemakkelijke werkjes uit te voeren.

Je interieur aanpakken kan zeer overweldigend zijn. Er moeten heel wat keuzes worden gemaakt, en hier kan je soms de bomen door het bos niet meer zien. Je kan dan wel al wat pinterest-beeldjes hebben verzameld maar hoe creëer je dat nu bij jou thuis? Is de stijl die je voor ogen hebt wel passend bij je woning of je gezin? Moeten alle ‘oude’ meubels dan beter in één keer naar de kringloopwinkel of kan je toch wat budgetvriendelijke keuzes maken?

Ik merk dat er heel veel vragen rijzen, en ik wil jullie helpen bij het maken van de juiste keuzes! Iedereen heeft recht op een knusse thuis, wat dat dan ook mag zijn in jouw specifiek geval. We worden overspoeld met stress en een ‘picture perfect’ van hoe ons leven er zou moeten uitzien. Een ‘perfect’ interieur wil ik je dus alleszins niet opdringen. Wat ik wel wil doen is je de handvaten geven om een ruimte te creëren waarin je jezelf goed voelt, en die optimaal functioneert voor jou (en je gezin). Je verdient een ‘happy place’ in deze drukke, overprikkelde wereld. Laten we hier samen aan werken!

In mijn zaak als interieurstylist help ik mensen met mijn professionele kennis om een interieur te maken dat volledig bij hen past. In deze blog licht ik toch al een beetje de tip van de sluier over enkele specifieke zaken waar je zelf al mee aan de slag kan. Dit zal gaan van het uitkiezen van kamerplanten voor je leefruimte, tot het opmaken van je eigen kleurenpallet of het upcyclen van je ikea-meubilair.

Wil je graag persoonlijke begeleiding, dan ben je meer dan welkom bij ‘BERGEN-interior design’. Hier kan je alvast doorklikken naar de pakketten die ik aanbied.